Lähetä sähköpostia: myynti@itveljet.fi

Soita meille: 044 7610 600

Mikä tökkii – Mikä on
sinun haasteesi?

Teknologian hyödyntämisessä, tai hyödyntämättä jättämisessä tulee arjessa eteen runsaasti eri tilanteita,
joihin oikeat ratkaisut löytämällä yrityksen toiminta nopeutuu ja tehostuu merkittävästi.

 

Kokeile alla olevaa “Mikä on sinun haasteesi? -testiä” ja löydä omakohtaiset solmukohdat
yritystoiminnan arjessa. Mm. näihin haasteisiin meiltä löytyy ratkaisut – joten klik klik.

Nyky­tekniikan hyödyn­täminen?

Kyllä, meidän yrityksessä tekniikkaa hyödynnetään todella tehokkaasti ja pelivälineet ovat viimeisen päälle. Tiedän myös että henkilökunta on samaa mieltä.
Osittain, meillä on ihan mukavasti hyödynnetty nykytekniikan tuomia mahdollisuuksia, mutta haluaisin kuulla rehellisen mielipiteen muutaman ideani toteutuksesta.
Ei, meillä mennään samoilla systeemeillä kun ne on kerran otettu käyttöön.

Ratkaisujen toimivuus

Kyllä, kaikki meillä toimii ja jos joskus ei toimi niin apua saadaan punaisessa minuutissa!
Osittain, meillä on hommat pelanneet, mutta joskus katkoksia tulee eikä koskaan montaa päivää ole tarvinnut odotella
Ei, nämä nykyrakkineet koskaan toimi, eikä niitä kukaan saa toimimaankaan!

Kustannukset

Kyllä, on tarkkaan tiedossa, ymmärrän myös kokonais- ja piilokustannukset. Hyvin on perustellut emmekä maksa turhasta!
Osittain, tietyt laskut on ihan ok! Kuitenkin esim. järjestelmätoimittajan ylläpitolaskut on ihan hirveitä, mutta maksettavahan ne on!
Ei, maksan laskut aina kun ne tulee vaikkakin siansaksaa ne on täynnä! Voi kun ehtisi keskittyä ja saada lisää tietoa mistä maksan…

Tietoturva

Kyllä, on muuten viimeisen päälle, tiedotkin varmistetaan ja tarkastetaankin vielä. Mobiililaitteiden lisääntyminenkään ei meitä hetkauta, huomioitu on.
Osittain, on meillä virustorjunta ja palomuuri. Olen kyllä miettinyt, että mitähän käy jos minun puhelin varastetaan.
Ei, mikä tietoturva? Meitä mikään uhkaa! Ilmainen virustorjunta riittää kun ei mennä aikuisviihdesivuille!

Ulkoa ostettava tekniikka?

Kyllä, meidän palvelin on konesalissa talon ulkopuolella. Toimii kuin junan vessa, kustannukset on maltilliset ja saan raportin säännöllisesti, että hommat on kunnossa!
Osittain, me vuokrataan taloushallinnon ohjelman käyttöoikeutta. Sähköpostit ja tiedostot on omalla palvelimella kun ei oikein uskalleta niitä talon ulkopuolelle antaa.
Ei, sähköpostit otettiin takaisin omalle palvelimelle kun ei ulkona koskaan toimineet. Ainoastaan varmistuspalvelin laitettiin talon ulkopuolelle jos vaikka tulipalo syttyy.

Hallittavuus ja vastuu?

Kyllä, vastuunjako on selkeä ja kumppaneita on vain muutama. Kyllähän tämän kanssa pärjää ja tiedän, että ammattilaiset kantavat oikeasti vastuun tärkeistä asioista.
Osittain, pitäisi ehtiä paremmin perehtymään eri alihankkijoiden tekemisiin, mutta kun aika ei tahdo riittää! Luulisin, että jos jokin menee pieleen niin varasuunnitelma on varmaankin olemassa.
Ei, aika menee pitäessä palavereja kaikkien kanssa, enkä silti ole varma miten hommat pelittää. Mietin tuossa yhtenä yönä korvaako se alihankkija jos meidän tiedot häviää?? Mitähän se IT2010 tarkoittaa???

Kehitys

Kyllä, vasta siirryttiin sähköiseen arkistoon ja etätöitähän tehdään 100% teholla kasvavissa määrin. Palaveritkin hoidetaan nykyään melkein aina etänä.
Osittain, kyllä osa henkilöstöstä pystyy etänä jotakin tekemään, mutta en ole ihan varma toimiiko se. Paperilähetteistä ei kyllä pystytä varmaan koskaan luopumaan.
Ei, kyllä sitä ehtii konttorille menemään jos sähköpostiin pitää vastata. Eikä meille kukaan kyllä ole kertonutkaan miten sen postin saisi tuohon puhelimeen.

Näkyvyys ja uudet mahdollisuudet

Kyllä, nettisivut uusitaan säännöllisesti ja ne toimivat myös kännyköillä. Verkkokaupan toinen versio on lisännyt myyntiämme valtavasti. Otettuamme käyttöön automatisoidun logistiikkajärjestelmän säästimme työaikaa todella paljon!
Osittain, nettisivut on päivitetty kuitenkin vasta 2009. Puheluruuhkaan on mietitty uuden henkilön palkkaamista.
Ei, nettisivut maksoivat vuonna 2002 mielettömästi. En usko että netin kautta kauppaa saa oikeasti lisää, koettavat vaan rahastaa taas! Ei tässä kiireessä ehdi noita hömpötyksiä kuunnella!