Lähetä sähköpostia: myynti@itveljet.fi

Soita meille: 044 7610 600

Mitä palveluita tarjoamme?
Muskeleita yrityksesi arkeen.

Palvelutarjontamme on erittäin laaja ja useasti tuottamamme palvelukokonaisuus muotoutuu asiakkaan
tarpeisiin räätälöidyillä ratkaisuilla, joten kaiken sen mitä teemme, luettelu on haastavaa.

Mutta voit rentoutua, yrityksesi teknologiaratkaisuiden supersankarit kertovat sinulle lisää.
Alla kuitenkin osa keinoista joilla autamme asiakkaitamme yritystoiminnan arjessa.

Nykytekniikan ympäristön auditointi

Tällä palvelulla saat kaikenkattavasti selvyyden nykytekniikan tilanteesta yrityksessänne. Auditointi ruotii auki tilanteenne sopimuksista, laskutuksesta, tietoturvasta, käytännöistä aina henkilöstön osaamiseen ja laiteympäristöön asti. Tulemme mielellämme kertomaan palvelustamme lisää! Mikäli haluat saada selvyyden asioihin, pyydä tarjous!

Datamassojen analysointi ja hyödyntäminen

Yrityksesi voi hyötyä tietomassojen tehokkaalla analysoinnilla merkittävästi. Esimerkiksi kuljetusyritys voi saavuttaa merkittävät säästöt hyödyntämällä nykytekniikkaa jolla seurataan ja analysoidaan ajoneuvojen liikkumista. Tällä esimerkillä haluamme viestittää, että nykytekniikan hyödyntäminen voi tapahtua odottamattomalla tavalla tai aihealueessa. Tulemme mielellämme kertomaan lisää!

Kehitys ja johtaminen

Arvoisa päättäjä, tuntuuko, että et saa tarpeeksi selkeätä tietoa päätöksen teon tueksi? Tai joudutko tekemään kiireen keskellä päätöksiä, joiden erityispiirteisiin perehtymiseen ei aika tahdo riittää? Tarjoamme näihin mielellämme apua nykytekniikan kehitys- ja johtamispalveluilla. Tulemme mielellämme kertomaan palveluistamme lisää paikan päälle!

Nykytekniikan koulutuspalvelut

Vaikka käytössänne olisi viimeisintä tekniikkaa ja toimivat ohjelmistot sekä tukipalvelut, voi täysin tehokasta nykytekniikan hyödyntämistä jarruttaa henkilöstön osaamistaso. Räätälöimme mielellämme yrityksellenne sopivan koulutuspaketin. Mittauksin ja palautekyselyin varmistamme koulutuksen vaikuttavuuden.